måndag, april 07, 2008

Dagiskocken bjöd på köttbullar!

Möter veckans första dag fylld av energi efter en underbar helg. I lördags var Wildabebins farmor och farfar åter på besök. Ja för all del är dom ju också mina föräldrar, men på något underligt sätt (?!) har fokus helt förflyttats från mig till Wildabebin. Vet inte riktigt hur det gick till men i skymundan lever man nu sitt fortsatta liv...

Kom nästan i mål med vår inbyggda garderob i hallen och avnjöt alla 5 tillsammans på lördagkväll en supergó middag innan Wildabebin tackade för sig och självmant pekade mot övervåningen och sin väntande säng. Det är en klok tjej den där Wildabebin må jag säga...

I söndags väntade sedan mysmorgon framför Spöket Laban som jag vid det här laget kan utan och innan till. Skönt är ju dock att Wildabebin slutat att storgråta till Labolina när hon tappat bort sin docka Minolina. Har ju funnits några veckor när man varje morgon haft dom båsa gråtandes i kapp med långa efterdragna snyftningar... Tack för att det ändå är över!

Nu har vi ju dock gått vidare i socialiseringen så om inte Kanin och Lillan får vara med på allt Wildabebin ska göra så kommer ju tårarna där istället. Dessutom har dockan sådan fräckhet att varken kunna hålla boken själv, dricka vatten ur mugg eller spela piano så ibland är frustrationen vääääldigt STOR. Har som den snusförnuftiga pappan jag är försökt lite försiktigt förklara att vi ju pratar om en docka och en mjukiskanin. Tror dock inte riktigt det gick fram.

Fyllde sedan resten av dagen med fika hemma hos en av dom blivande Sunderbygangsterna och hans föräldrar för att sedan bli uppraggade genom bilfönstret på hemvägen av dagiskocken med fru och barn som varit på samma ställe och fikat och nu bjöd in till heta köttbullar i ugn, mums!

Lägga till kan man ju också göra, att såväl fikat som efterföljande middag också ledde till att Wildabebin fick leka järnet med två av sina killkompisar hela eftermiddagen och följdaktligen stupade i säng så pappan och Wildamamma fick en skön söndagkväll tillsammans i tv-soffan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är inte så jättebra på Lilla spöket Laban va?
Hon heter Milimina!